Grafikai elem
bottom
grafiakai elem
A megjelenítéshez engedélyezze a képek letöltését!
bottom
Grafikai elem
Kedves Kolléga! Üzenetarchívum

Mindenki a saját praxisában tapasztalja, hogy elkezdődött a felső légúti vírusos és bakteriális megbetegedések szezonja! Hogyan óvhatjuk pácienseinket?

MEGELŐZÉS! PREVENCIÓ!

A Medistus Antivirus lágypasztilla védőréteget képez a garatnyálkahártyán, így jelentősen megnehezíti a vírusok és baktériumok behatolását és szaporodását.

A Medistus Antivirus lágypasztilla a következő esetekben használható:

  • A garat- és szájnyálkahártya természetes barrier funkciójának támogatására fizikai akadályképzés által
  • Fokozottan fertőzésveszélyes helyeken prevenciós céllal (orvosi rendelők, irodai / munkahelyi közösségek, tömegközlekedés, rendezvények)
  • Fokozottan veszélyeztetett betegcsoportok esetében a felső légúti infekciók elkerülése érdekében (meggyengült immunrendszerű betegek, COPD, onkológiai beteg, idős betegcsoport)

A Medistus Antivirus oldattal kezelt sejtrétegen a bakteriális adhézió 75%-kal csökkent a kezeletlen sejtréteghez képest!*

grafikon

* A Staphylococcus aureus baktériumoknak a hörgő epitheliális sejtheihez való kötődését in vitro vizsgálták. A placebóval illetve Medistus Antivirussal előkezelt epitheliás sejtréteget S. aureus baktériummal inkubálták egy órán keresztül, a kezdeti csíraszámot 1,0 x106 CFU/ml-ben állapították meg. A nem tapadó baktériumok speciális öblítése után a már lizált sejtek csíraszámát határozták meg.

Tudjon meg többet, kattintson honlapunkra!
medistus honlap

Medistus doboz


Kövesse leveleinket, hogy mindent megtudjon a Medistus Antivirus hatékonyságáról és alkalmazhatóságáról!

Szakmai tisztelettel,
VitaPlus Kft.,
a Medistus Antivirus kizárólagos nemzetközi forgalmazója

 
doboz Infovonal: +36 1 239 0432
Email: vitaplus@vitaplus.hu
Web: www.vitaplus.hu
 
bottom
grafikai elem
bottom